Ingyenes szállítás 8db Nyolc féle FA FARAGÁS ESZKÖZÖK lapát Kések, Kézzel készített fa faragás kések
  • Újszülött

Ingyenes szállítás 8db Nyolc féle FA FARAGÁS ESZKÖZÖK lapát Kések, Kézzel készített fa faragás kések

HUF 11337.30

Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)


8 DB x Fafaragás Knifves
8 maró fej : egy görbe egyenes kés ,egy Görbe kést ,egy ívelt, kerek, kés,két fekvő egyenes, kör kés, két kerek kés ,egy háromszög alakú kés.
a hossza 150 mm, a hosszú a nyele van arról, hogy 85mm , penge hossza 60mm, kezelni átmérőjű hely 25 mm.
A típusú kések használata :
Az eszköz egy szobrász részt vesz a teremtés, a legtöbb közvetlen asszisztens, valamint társa. , Véső, valamint a kiegészítő eszközök nagyon fontos szerepet játszik, hogy a gyártási folyamat a fa faragás folyamat. Ahogy a mondás tartja : "okos, gondoskodó holmiját csodálatos", "kézműves-a harmadik hét holmiját. Kézműves, hogy hogyan néz ki egy ember, csak nézd meg az eszközök képes lesz arra, hogy tudja az eszközök karbantartása módosítása, be tudná bizonyítani, hogy a minőségi szintet a munkavállalók. Fafaragó alkotása rendelkezésre álló eszközök, fogja viselni fogja használni, nem csak javítja a munka hatékonyságát, hanem a forma, a teljes játék, hogy képességeiket, úgy, hogy a sorban a kés szállított véső tisztítási ingyenes, egyszerű, tiszta, sima, hozzáadjuk a művek művészi kifejezés.
Kör alakú kés : élvonalbeli henger alakú arc, használt körbe-körbe dent az a faragott hagyományos virágok is nagyon hasznos, például mozaik, virág szirmait, majd szára kerek arca pedig szükséges körben kés konformális kezelés. A kör kés vízszintes közlekedési kés erőfeszítés, nagy hullámvölgyek, kis változások tud alkalmazkodni. - Körbe kés vonalak nem biztos, használjon rugalmas, könnyű felfedezni. Kerek kés modell kell különböznek aszerint, hogy különböző célokra, az alapvető méret tartomány között, 5 cm-es cm-0.5-re. Egy szobor a kerek szám a kés éle sarkok dörzsölte le, ív alakú, vagy faragott függöny vagy egyéb mélyedések, nem csak mozdulni sem tudott, de az is kár, horpadás mindkét oldalán a csatorna. A funkciót, ha a megkönnyebbülés, képek, meg kell hagyni, hogy a kés éle sarkok, majd használja az éles szög faragás al-sarkon, felszerelt két fajta. Kerek kés nem, vannak pozitív, illetve negatív meredekségű, a tank, a kés penge egyenes száj kerek kés, enni fa mély, a legmegfelelőbb Yuandiao, különösen a lyukakat ásni üres színpadon. Rámpa a kést, a tank volt, egyenesen vissza a körben késsel enni a fa mély élő, szelíd át, vagy jelölje be, hogy egy nagyobb cél érdekében a megkönnyebbülés. Kerek kés alakú is lehet igényeinek megfelelően, a hardcore hajlított, hogy elérte a mélyebb részein ásott Diao Lou lyuk.
Lapos késsel : élvonalbeli egyenes volt, púp a Pixiao elhangzott a fa felületén, hogy sima nyom. A modell is használható, véső nagy blokk arcát, használja sikeresen hajtották végre, mint például a festés agyvérzés, az erőteljes, hatékony, élénk, természetes. Az akut szög a lapos késsel vésett vonalak, két kés, adatbázis, kivette a kést, pin-kódot vagy a vésett minta. Svédország és a Szovjetunió, sok fa számok egy lapos késsel, hogy egy erős fa kamat kés íze.
A ferde kés : kés éle volt, körülbelül 45 fokos ferde, elsősorban a művek közös sarkokat, üreges elvágta kullancs szög ablaktörlő. Ha a faragott alakok sarokban, a szem, az a ferde kés jobb. Elmentem kés van osztva tenyeres fonák ferde ferde, valamint, hogy illeszkedjen minden irányban. Faragott haj selyem szál általában ferde kés rövid csavarni szállított kés, faragni haj hatást, egy háromszög alakú Daoke a több, élénk, természetes puszpáng faragványok Sanghajban.

is_customized:
Yes
Használat:
carving
DIY Kellékek:
Famegmunkáló
Típus:
Faragás Véső
Modell Száma:
a fafaragás eszközök